Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

A szülők egész életükben mindent megtesznek azért, hogy gyerekeik egészségéről, jólétéről és boldogságáról gondoskodjanak. De van, amikor megfordulnak a dolgok, és a gyerekek gondoskodnak a szülőkről.

Hirdetés
Hirdetés

Egyik reggel a 6 éves Macie Semrau határozottan kijelentette, hogy ő márpedig nem megy iskolába. Annyira eltökélt volt, hogy az édesanyja, Kate Semrau végül megengedte, hogy otthon maradjon a 4 éves testvérével és édesapjukkal.

Hirdetés
Hirdetés

Az apa, a 37 éves Kyle Semrau éjszakai műszakban dolgozott, azonban reggel arra ébredt, hogy csőtörés volt a lakásban, ezért lement az alagsorba, hogy kiderítse, mi okozta a problémát.

Hirdetés
Hirdetés

A kis Macie egyszer azt hallotta, hogy az édesapja segítségért kiált a pincéből, testvérével gyorsan lementek, hogy megnézzék, mi történt. Amikor odaértek, látták, hogy az apukájuk eszméletlenül fekszik a földön.

Macie, bár nagyon megijedt, de megpróbálta megőrizni a hidegvérét, és az apja iPhone-járól gyorsan értesítette a helyi rendőrséget. A 4 éves Caleb eközben mindent megtett, hogy megvigasztalja az apját.

Hirdetés
Hirdetés

A mentőegység hamarosan a helyszínre érkezett, és Kyle-t a Dover állami Wentworth Douglass Kórházba szállították. Három napon keresztül oxigénterápiát kapott – írta Kyle Semrau a Facebookon.

Hirdetés
Hirdetés

“A 6 éves lányom szerencsére tudta kezelni a telefonomat, és megtalálta a sürgősségi hívószámot. Megmentette az életem, nem tudom, mi lett volna nélküle. Örökké hálás vagyok neki ezért! Tanítsd meg a gyermekeidnek, hogy vészhelyzet esetén mit kell tenniük, mert akár életet is menthetnek. Az élet rövid, de az enyém szerencsére nem ért véget, és ezt a lányomnak, Macie-nak köszönhetem!!” – mondta a férfi.

Az Elio Rendőrkapitányság is elismeréssel adózott Macie gyors reakciója előtt.

Hirdetés

“Szuper munka volt, Macie!!! Hihetetlen, hogy milyen gyorsan és bátran cselekedtél egy ilyen helyzetben!” – gratulált a rendőrkapitányság a Facebook bejegyzésében.

Hirdetés

Forrás:twice.hu