Hirdetés
Hirdetés

Képzeld el, hogy a legjobb négylábú barátoddal együtt mész horgászni a hajódon, de amikor megkeresed, hogy segíts kihúzni a hálót, ő eltűnik.

Hirdetés
Hirdetés

Pontosan ez történt Keith “Kiwi” Soffes kapitánnyal, egy texasi rákhalászhajó kapitányával, aki elmesélte történetét a FOX 26 Houston csatornának.

Hirdetés
Hirdetés

Elment megkeresni Monstert, a barna pitbullját és kapitánytársát, amikor az nem jött segíteni a hálóhúzásban, és sehol sem volt, sem a hajón, sem a hajón kívül.

Háziállat-szülőnek lenni teljes munkaidős munkának tűnhet, de ez a fajta társaság minden balesetet és stresszes pillanatot megért. A háziállatok segítenek szórakoztatni a gazdáikat, bár nem hiszem, hogy Monster apja ilyen típusú szórakozásra gondolt.

Hirdetés
Hirdetés

A rákhalászhajó kapitánya azt mondta, hogy amint észrevette, hogy Monster eltűnt, körbejárta a hajót, hogy megtalálja, de nem volt szerencséje. Soffes elszorult, amikor felidézte azt a pillanatot, amikor azt hitte, hogy nem látja többé a kutyáját.

Hirdetés
Hirdetés

Soffes szerint a hajó körülbelül öt mérföldre volt a parttól, így nem értette, hogy a kutyája – aki akkoriban nem viselt mentőmellényt – hogyan juthatott el ilyen messzire. Megosztotta a történetet a Facebookon, remélve, hogy valami csoda folytán édes kutyusa eljutott a partra, de napok teltek el anélkül, hogy bármi hír is érkezett volna róla. Ez volt az első alkalom, hogy a duó hosszabb időre elszakadt egymástól, és Soffesnak összetört a szíve.

Végül valaki a közösségi médiában felismerte a kutyát, és azt mondta, hogy egy helyi parkban van. Valaki más is beszólt, és azt mondta, hogy Monstert látták úszni az öbölben. Ez arra késztette Soffest, hogy házról házra járva keresse legjobb barátját, aki elmondása szerint félt a sötétben. Soffes, aki kétségbeesetten kereste a kutyáz, jutalmat ajánlott fel annak, aki visszaadja neki a kutyáját, és ezzel az ösztönzéssel a keresés végül boldog véget ért.

Hirdetés
Hirdetés

Monstert valaki lakókocsijához kötözték, és amikor meglátta az apukáját, könnyek folytak és kölyökpuszi bőven volt. A sportos kutyusnak most már van mentőmellénye a következő horgászatra, és biztos, hogy Soffes nem veszi le a szemét a kapitánytársáról.

Remélhetőleg Monster hosszú és boldog életet él a szárazföldön, és távol tartja magát a hajó szélétől

Hirdetés

Forrás:www.upworthy.com

Hirdetés