Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

A mai világban sokan a plasztikai műtétek révén szeretnének tökéletesek lenni. Ezáltal szeretnének szebb orrot, ajkakat, szemöldököt, simább arcot, nagyobb idomokat, kisebb hurkákat és ég sorolhatnánk. Akadnak, akik nem félnek időt, energiát és pénzt rászánni egy ilyen műveletre, viszont vannak, akik nem járnak utána, nem konzultálnak az orvossal, és a legrosszabb, hogy olcsón akarják megúszni. Főszereplőnk is belesétált egy ilyen jellegű csapdába, ugyanis ő ajakfeltöltésre adta a fejét.

Hirdetés
Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés

Mivel mindenhol azt látta, hogy feltöltött szájú nők pózolnak a kamerák előtt, ezért úgy gondolta csak úgy érvényesülhet, ha követi ezt a példát. Sajnos rosszul járt, mert a beavatkozás nem úgy sült el, ahogy remélte, vagy ahogy szerette volna.

A 21 éves Desi Bolich azt mondta magáról, hogy úgy néz ki, mint Penész (Fungus) a Szörny Rt. című meséből. A fiatal nő megdöbbentő képeket osztott meg közösségi oldalain, amivel szeretné mindenki figyelmét felhívni, hogy alaposan járjanak utána, ha ilyen eljárásokat vállalnak be, mert nagyon könnyen csalódhatnak.

Hirdetés
Hirdetés

Desi, a mostani dollár árfolyamon számolva majdnem 120 ezer forintot költött 1 milliliternyi töltőanyagra és elmondása szerint annyira fájt neki az eljárás, hogy majdnem elájult.

Hirdetés
Hirdetés

Nagy naivan azt gondolta, hogy most végre csodaszájjal fog élni, ám öröme hamar ijedtségbe csapott át, mikor a doki megmutatta neki a végeredményt. A lány a könnyeivel küzdve nézte magát a tükörben, s mikor az orvos megkérdezte tőle, hogy tetszik, a legjobb színészi képességével mondta azt, hogy remek.

Hirdetés
Hirdetés

Abban a pillanatban az járt a fejében, mennyire szerencsés, hogy a koronavírus miatt maszkot kell viselni, mert így senki sem láthatja mennyire borzalmas lett a szája. Mivel gyerekként nagyon sokszor látta a fent említett Pixar mesét, így nem volt kérdés, hogy ki jutott először eszébe, mikor meglátta az arcát.

Hirdetés

“Rettentő kiábrándító volt. Arra számítottam, hogy úgy fogok kinézni, ahogy a lányok az Instagramon. Ők olyan csodálatosak, én meg úgy néztem ki, mint egy mesefigura.” – mondta a lány.

Desi TikTokon is megosztotta, hogy járt, és 58 másodperces videóban elmondta, s bemutatta, hogy néz ki a szája. A felvételt 968 000 lájkolták, és többen meg is osztották.

Hirdetés

A 21 éves fiatal már nagyon-nagyon megbánta, hogy ahhoz az orvoshoz ment, és azt is, hogy nem járt jobban utána, hogy kihez kell fordulni, ha valóban szép ajakakt szeretne. Tervben van nála, hogy elmegy egy profihoz, aki megszabadítja ettől a borzalomtól. Hiába telt el két hónap ugyanolyan csúnyának érezte, mint előtte, pedig három hét után valamennyit apadt a duzzanat.

“Mindenkinek azt tanácsolom ajakfeltöltés vagy bármilyen másik beavatkozás esetén, hogy kutassa fel a legjobb orvost, a legjobb anyagokkal, mindegy az mennyibe kerül, mert az olcsó eljárás, olcsó töltőanyag sokkal több kárt okoz.”

Ti elmennétek ilyen beavatkozásokra?

Forrás:erdekesportal.com