Hirdetés

A világ legszebb ikerpárjának titulált lányok, így néznek ki ma. Mindenki le van döbbenve, hogy lehetnek ilyen gyönyörűek

Hirdetés
Hirdetés

Az ikertestvérek nagyon hamar híressé váltak. Édesanyjuk születésükkor is látta, hogy gyönyörűek. Amikor először ment velük sétálni és a szomszédok megnézték a kicsiket, mindenki le volt döbbenve. Azt mondták egytől-egyig, hogy ilyen szép babákat még nem láttak.

Hirdetés
Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés

A lányok 2010-ben születtek, csodás kék szemük és szőke hajuk van. Édesanyjuk egészen kicsi baba koruktól nem tudta elvinni a lányokat sehova sem, anélkül, hogy valakitől ne kaptak volna valami bókot.

“Nagyon jó érzés volt, hogy éreztem az embereken, hogy rajonganak a lányimért. Persze, minden babát megdicsérnek, de annyira őszintének éreztem a reakciókat. Állandóan mondogatták, hogy mindenképpen el kell kezdeni építeni a modellkarrierjüket.”

Hirdetés
Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés

Elültették a bogarat az anyuka fülében, így 6 hónaposan leigazolta a lányokat egy modellügynökségnél. Hamar rájött, hogy rossz döntést hozott. A lányok nehezen viselték ilyen fiatalon ezt a típusú életet, így az édesanya úgy döntött vár, míg a lányok idősebbek lesznek.

Ahogy a lányok egyre csak cseperedtek, egyre szebbek lettek. Úgy érezte a család, hogy most jött el az idő, hogy újra megpróbálják a modellkedést. A lányok ekkor 7 évesek voltak.

Hirdetés
Hirdetés

Hirdetés

“Kicsit tartottam a helyzettől, lehet hogy 7 évesen is még fiatalok ehhez a világhoz. De úgy éreztem, meg kell próbálnunk. Óriási lehetőség lehet ez számukra.”

Az anyuka létrehozott egy közös Instagram fiókot a lányoknak. Ekkor történt meg az áttörés, ugyanis a vártnál sokkal nagyobb érdeklődés lett a profil és a lányok élete iránt. Rengeteg ember nézi a mindennapjaikat, jelenleg több mint 1,8 millió ember követi őket.

Hirdetés

A lányok rengeteg ajánlatot és felkérést kaptak. Jelenleg két ügynökséggel, ruhamárkákkal és magazinokkal is együtt dolgoznak.

Édesanyjuk elmondta, hogy bár a lányok élete teljesen más mint a többieké, de mégis szeretné, ha gyerekek maradhatnának. Járnak úszás órára és táncstúdióba is. Próbálnak sok időt együtt tölteni és kirándulni. A lányok mindig azt mondják, hogy nagyon boldogok és szeretik ezt az életet.

A lányok kisöccse is nagyon helyes, ő is gyakran vállal modell munkákat. Néha a lányokkal is szerepel együtt, az Instagramon is gyakran feltűnik. Ebben a családban a szépség szinte örökletes, szerencsés gyerekek.

Forrás:vilagunk.hu

Hirdetés

You May Also Like

About the Author: milkagirl