Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Egy amerikai férfi évekig viszonyt folytatott egy olasz nővel. Egyszer a férfi üzenetet kapott a nőtől, hogy teherbe esett. A férfi megkérte szeretőjét, hogy ne verje nagy dobra az ügyet, mert nem szeretné, ha emiatt megromlana a házassága és szétmenne a családja.

Hirdetés
Hirdetés

Megkérte a nőt, repüljön haza Rómába, szülje meg ott a gyereket, cserébe ő a gyermek 18 éves koráig tartásdíjat fizet neki. A nő beleegyezett, és megígérte, hogy amikor a gyerek megszületik, csak egy képeslapot küld a férfinak, amire annyit ír: spagetti. Ettől kezdve várja a fizetést.

Hirdetés
Hirdetés

Telt az idő, és nagyjából nyolc hónap múlva egyszer csak a férfi arra ér haza, hogy felesége egy képeslapot tart a kezében: “Drágám, egy nagyon furcsa üzenetet kaptál” – kezdett bele a feleség. A férj mérgesen odamordult, hogy adja oda a lapot, hiszen azt ő kapta. Miután elolvasta az üzenetet, a férfi holtsápadt lett.

A képeslapon ugyanis ez állt: spagetti, spagetti, spagetti, kettő húsgolyókkal, egy anélkül. Azt hiszem, kicsit több szószra lesz szükségünk.

Hirdetés
Hirdetés

Valószínű az apuka nem volt kifejezetten boldog, pedig nagyon keveseknek adatik meg, hogy hármasikrei szülessenek.

Hirdetés
Hirdetés

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani!

Forrás:www.viccesszavak.com