A feleség megunta, hogy az anyós beleszól az életükbe, ezért írt egy levelet neki

Hirdetés
Hirdetés

Ma egy olyan nő történetét hoztuk el nektek aki megunta, hogy az anyósa beleszól az életükbe és a következő levelet írta neki:

Drága Anyósom

Hirdetés
Hirdetés

A következő dolgokat szeretném elmondani neked, légy szíves ne akard mindig megnevelni a gyerekeinket, mert a fiad nevelését is lehetett volna jobban csinálni. 10 év házasság után még mindig szedegetem a szétszórt zoknijait a lakásban.

Nehezen változik meg egy férfi főleg akkor, ha te mint anya úgy tanítottad, hogy semmit nem kell csinálnia. Ne ijessz meg többet a váratlan látogatásaiddal, mert legközelebb nem nyitom ki az ajtót neked. Tudom, hogy kíváncsi vagy arra mit csinálok egész nap, de ne foglalkozz vele. Ne próbáld még egyszer manipulálni a férjemet mert nincs semmi esélyed, ha nem tudnád, akkor én elmondom neked azt, hogy a nős férfiak nem hallgatnak az édesanyjukra! Ne etesd a gyermekeimet állandóan!

Hirdetés

Ha nincs mit csinálj és unatkozol, akkor foglalkozz a saját dolgaiddal. Ne vásárolj ruhákat az unokáidnak, mert nem egyforma az ízlésetek, inkább add nekem a ruhára szánt pénzt, majd én megveszem nekik vagy menjünk el együtt vásárolni.

Ne vegyél az unokáknak édességet, nyalókát, üdítőt, mert le akarunk mondani a cukorról.
Amikor legközelebb sétálni mész az unokáiddal, kérlek ne öltöztesd fel őket vastagon és ne adj rájuk sapkát, mert egészséges embereket akarok nevelni belőlük, nem olyat akit, ha megfúj a szél már rögtön beteg.

Hirdetés
Hirdetés

Ne kérd arra a gyerekemet, hogy verset szavaljon a barátnőidnek, az én gyerekem nem a család bohóca! Ne próbáld átrendezni a lakásunkat olyanra mint a tied, mert nem egyforma az ízkésünk. Ne minket hibáztass azért mert te boldogtalan vagy, a te boldogságod nem a mi felelősségünk! Tudod jól, hogy szeretünk, de nem könnyű elviselni, hogy folyton átléped a határokat. Ha folyamatosan vitát akarsz kiváltani közöttünk, akkor nem csak én szenvedek, hanem a fiad is és az unokáid is.

Forrás:bidista.com

Hirdetés

You May Also Like

About the Author: milkagirl

Hirdetés